Overzicht van aanwezige Spiritueel Werkers:
 


 
 
 
 

 
 
 
 
 

Medium Monique Vork 

Monique Vork

Medium | Healer | Spiritueel Coach

www.moniquevork.nl 

Wat is het toch een feest dat ik Energie mag voelen en als raadgever een bijdrage aan jouw leven kan geven.  Mijn consulten zijn vanuit het VOELEN van jouw Energie. Ik leg geen kaarten. Bekijk HIER het filmpje, dan leg ik je uit hoe ik werk 

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Ondernemers Readingen 😊

Wil je je eigen grens verleggen? 

Volg dan de workshop "Snuffelen aan intuïtie en Mediumschap"

 

  
Afbeelding invoegen
 
 
Brigitte van Nus

Paranormaal reader | Tarot | Bewustzijnscoach

Afhankelijk van jouw vraag, kan ik je een reading geven met of zonder tarotkaarten óf kan ik je door middel van hypnose, zelf laten werken aan de oplossing. Doel van mijn consulten is, jou bewustmaken wat er speelt, eventueel jouw eigen oplossingsvermogen (weer) in gang zetten en je handvatten aanreiken voor ná het consult.

Wil je een tarotreader op locatie bij jouw thuis tijdens een vriendinnenavond of (bedrijfs)feestje? Ik kom graag!

06-34867966 of via e-mail bvannus@gmail.com

 

 
 

Afbeelding invoegen
 
Praktijk Harmonique
 
Monique Fakkeldij-Smeink
 
Voetreflextherapie | Guasha | Reiki | Ontspanning | Metamorfosemassage en meer…
 
 
Sinds 2008 ben ik voetreflextherapeut en is mijn praktijk uitgegroeid met meerdere therapieën die met elkaar verbonden zijn.  Alle therapieën zijn gericht om blokkades op te heffen,  zodat het lichaam in staat is zichzelf te genezen. Hoofdpijn, Migraine, stress, rugpijn, last van gewrichten, spieren of pezen, maag of darmklachten, allemaal vervelende klachten die het plezier in uw leven beïnvloeden.Bij mijn therapieën ga ik uit van de totale mens en de samenhang tussen lichaam, geest, energie en de ziel. Met de therapie die bij u past gaan we samen op zoek naar de oorzaak. Hierbij activeer ik het zelf genezend vermogen dat iedereen in zich heeft. 
 
Naast Almere heb ik ook praktijkruimte in Eemnes.
 


Afbeelding invoegen
 
ReikiMar & More
 
Mariëlle Aardoom
 
Reiki Specialist, dé plek voor Reiki cursussen in Almere
 
 
Sinds Reiki in mijn leven is gekomen is mijn leven positief veranderd. Ik sta weer in mijn kracht en dat gun ik jou ook. 
Ik begeleid je met liefde en passie op je Reiki pad. Niet alleen Reiki nieuwelingen maar ook Reiki Masters zijn bij mij aan het juiste adres om in hun Reiki energie te groeien.
 
Specialist in Usui Reiki, Karuna Reiki, Lightarian Reiki, Kundalini Reiki, Gold Reiki, Seikim Reiki en meer.
 

 
 

Afbeelding invoegen

Ownah

Krista Boot-Perbal

Edelstenen & Sieraden | Creatieve Workshops | EdelsteenReading | Coaching & Stresscounceling

www.ownah.info 

Ownah betekent eenheid. Lichaam & geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt hier terecht als je op zoek bent naar (half-) edelstenen, unieke handgemaakte sieraden, persoonlijk advies of een reading met edelstenen. Het assortiment is met zorg, liefde en kunde uitgezocht. Regelmatig geef ik diverse workshops met edelstenen.

Daarnaast ben ik coach & stresscounseler o.a. gespecialiseerd in vrouwspecifieke klachten, zoals hormonaal (pms/pcos/overgang), kinderwens en traumatisch verleden.  

  

 
Afbeelding invoegen
  Kailos, voor Astrologische Consulten en Inzichten

Natasia de Ridder
 
Astrologie | Hypnotherapie | Lunares | Inzichten | Kruiden | NLP 
 

www.kailosinzichten.nl  

Met veel plezier help ik jou verder op weg met Astrologie en Hypnotherapie. Ondersteund met NLP, kruidenkennis en inzichten. Zo help ik jou, je doel te bereiken. 

Zet je Ballast overboord en reis lichter  verder. 


  


Afbeelding invoegen
 

GielKettingMassage4You

Giel Ketting

Body Mind & Soul Massages

www.gielkettingmassage4you.nl

Massage, het is een weldaad voor lichaam en geest. Massage is aandacht voor jezelf. Het helpt tegen stress, het bevordert ontspanning van lichaam en de geest, het geeft je nieuwe energie, het zorgt ervoor dat je je prettiger voelt. Massage is tijd voor jezelf maken en aandacht voor je lichaam. Het voelen van goede zorg en aandacht van de masseur is weldadig. Massage werkt ook versterkend het functioneren van veel van de lichaamssystemen wordt erdoor sterk verbeterd.


 
 Afbeelding invoegen
 

Praktijk Jitske de Jong

Jitske de Jong

Masseren | Magnetiseren | "Lichaam en Geest weer laten samenwerken"

www.jitskedejong.nl  

Ontspanningspraktijk "Jitske de Jong" in Ermelo is een praktijk waar massages en healing behandelingen  worden gegeven. Massage heeft o.a positieve invloed op je bloedsomloop, slaappatroon en vermoeidheid. Healing heeft o.a positieve invloed op herstel van je gedachten, onrustigheid, slapen (relatie)problemen en pijnen. Ben je iemand met Fribomyalgie en/of slecht kunnen slapen, last van hoofdpijnen dan kun je bij mij terecht voor een specifieke behandeling. Hierboven is in het kort weergegeven wat ik zoal doe, wil je meer weten kom dan naar de website van www.jitskedejong.nl of mail naar info@jitskedejong.nl 
Afbeelding invoegen
 
 Colorful People

Marieke Espinoza
 
Aurafoto
 

Overal waar we komen zorgen de aurafoto’s van Colorful People voor amusement, verwondering en levendige gesprekken. Het geheim schuilt in de boodschap achter de aurafoto. De prachtige kleuren vertellen iedereen een mooi, persoonlijk verhaal. De wonderlijke ervaringen die dit heeft opgeleverd, zijn verwerkt in het boekje ‘Jouw energie, jouw kleuren, jouw aura’ wat Marieke Espinoza heeft geschreven. Zij heeft 25 jaar ervaring met het werken met de auracamera. Dit boekje krijgt iedereen die een aurafoto laat maken en natuurlijk vertelt zij ook wat je aurafoto over jou laat zien.
 

SHIMALIN Praktijk voor Reiki

Lindy van Oosteren

Medium | Reikimaster | Intuïtief/health/lifecoach | Zandlezen | Natuurlijkgenezen | Kaartleggen

www.shimalin.nl  

Je hebt dat vast wel eens, je zit niet lekker in je vel, je lijf wil niet wat jij wilt en je kan je vinger er niet opleggen wat het nu precies is wat jou dwars zit. Vaak is een "blik” van een ander net voldoende om jou hiermee te helpen.

Door mijn jarenlange ervaring kan ik jou hierin ondersteunen en begeleiden; dit kan op verschillende manieren, maar vooral op de manier die bij jou het beste past.

Regelmatig ben ik op spirituele beurzen aanwezig. Via mijn FB-pagina kan je mij volgen.

Gezondheid is het leven van het leven!


 


 

 
 
 
 
 

Soul Ange

Angelika Krijgsman

Healer | Reiki | Massage 

www.soulange.nl

Hoi, ik ben Angelika en ik heb mijn praktijkruimte in Almere.  

Ben je op zoek naar rust in je hoofd of gewoon op zoek naar een ontspannen moment voor jezelf? Ik geef behandelingen in reiki, handtouchmassage, access bars, soul body fusion en magneetmassage. Ik geloof heel erg in het zelfgenezend vermogen van je eigen lichaam. Neem contact op of maak een afspraak via de website of stuur een appberichtje naar 06-23514402. Je bent van harte welkom. 

Liefs Angelika
Afbeelding invoegen
 
 
Peggy Mental Coaching
 
Peggy Wessels 

Alternatief genezer | Spiritueel coach | Mental coach
 

Bij mij komen zingeving en coaching samen. Je kunt vluchtig bij me terecht of als je wat langer de tijd nodig hebt. In een coaching-gesprek besteed ik aandacht aan de spirituele, niet-tastbare kant van je leven. Het doel is om je dichter bij jezelf te brengen en het goddelijke in jezelf te laten ervaren. Ik luister naar je en dien als een klankbord voor dingen die moeilijk onder woorden te brengen zijn. Ik werk voornamelijk intuïtief en ben zo te omschrijven als alternatief genezer.
  
Esther Foppen – Tekenen & meer
 
Esther Foppen
 
Creatief | Intuïtief coach | Heks | Medium 
 

Begin je moe aan de dag en merk je dat alles je teveel is?
Dan ben je flink over je grenzen heen gegaan en is het tijd om jezelf op nummer 1 te zetten.
Ik begeleid je hierbij op een creatieve en intuïtieve manier. Door me af te stemmen en in te voelen krijg jij de coaching die bij jou past.
Je ervaart dat in mogelijkheden denken en vertrouwen op je intuïtie je een leven vol rust in je hoofd, ruimte voor jezelf en magie oplevert!
Boek dan een gratis (online) sessie www.estherfoppen.nl


 


Afbeelding invoegen

TIME2HEAL

Monique Le Grand

Spiritueel Energetisch Therapeut 

www.time2heal.nl

Kun je hulp gebruiken bij een proces waar je in zit? Lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel? Ben je open minded en kun je laten gebeuren wat zich aandient?

Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik ben Monique Le Grand, Spiritueel Coach & Energetisch Therapeut bij time2heal. Mijn praktijken vind je in Roosendaal (Noord Brabant) en Almere. 

Behalve consulten geef ik ook de cursus Ontwikkel je Bewustzijn & Intuïtie en neem ik mensen onder mijn vleugels als mentor. Meer weten, kijk dan op mijn website: www.time2heal.nl

 


Afbeelding invoegen

Rayid iris-analyse

Hans Thijssen

Spirituele iris-analyse

www.rayidnederland.nl   www.hansthijssen.nl

Door de ogen te bestuderen, komen we tot verrassende inzichten. Zo zien we veel verschillende structuren in de iris van de ogen; stippen, openingen, groeven, lijnen en talloze variaties. Ze maken zichtbaar wie we zijn, hoe we met mensen omgaan, wat onze talenten zijn, wat we moeilijk vinden en nog veel meer…

 * Hoe je in relaties staat * Welk werk er bij je past * Waar je mogelijk in vastloopt * Gezondheidsproblemen etc

Voor veel mensen klinkt dat ongeloofwaardig, totdat ze de ogen echt gaan 'lezen'. De waarheid achter de structuren wordt onthuld en het DNA-beeld wordt zichtbaar aan de oppervlakte. Een enerverende en tevens spirituele reis. 

Ervaring Maike: "Ik had geen idee dat mijn ogen zoveel zeggen over wie ik ben. Het consult bij Hans heeft letterlijk mijn ogen geopend en waardevolle inzichten gegeven. Een aanrader voor iedereen die benieuwd is naar zijn of haar levenspad!”

Hans Thijssen is natuurgeneeskundig therapeut, hoofddocent Rayid Nederland en gespecialiseerd in het ‘lezen’ van de irissen.

 

Afbeelding invoegen
  Maori-Medium Omata Tutini    
 
Medium | Numerologie | Edelstenen
 
 
Bij een consult komen er vaak overledenen door, zoals vader, moeder, opa of oma. Deze overledenen laten zich aan mij zien en vertellen over zichzelf en over jou. Meestal krijg ik namen door en gebeurtenissen die van belang zijn. Men kan mij vragen stellen over verleden, heden en toekomst en over foto’s(met toestemming van personen die nog in leven zijn). Tegelijkertijd vindt er dan een healing plaats. Het consult wordt afgesloten met een liefdevolle kaartlegging.
Mallorcastraat 8      1339 XE  ALMERE        036-8414792    omatatutini@gmail.com 

Afbeelding invoegen
  Ingrid Weldam & Tanja Halberstadt
 
2 Mensen 4 handen samen EEN!

Wij zijn Ingrid en Tanja, samen een verbonden eenheid.
Ieder bewandelde zijn pad afzonderlijk, in de afgelopen 10 jaar kruisten onze paden steeds vaker waardoor een diepe verbinding is ontstaan.
Vanuit ieders eigen ervaring met coaching, aanraking, massage of healing weten wij hoe fijn het is om dit met elkaar te verbinden als EEN! Dit heeft ons geleerd dat als je dit samen voegt, met jou energie, je ook EEN geheel wordt met jezelf. 
Wij staan voor liefdevol, verbonden, kracht eenheid en respect!

In de energie zijn we complementair aan elkaar en mogen deze op liefdevolle wijze doorgeven.
We werken energetisch en lichaamsgericht. Via onze handen geven wij daar waar jou lichaam het vraagt de energie d.m.v. healing boven het lichaam, aanraking, massage en/of drukpunten. We doen dit vanuit onze intuitie, op jouw trillingsniveau, daar waar het zelfhelend vermogen van jou lichaam het aan wil en kan. Zodat wat mag, geheeld kan worden.

Wij heten jou van harte welkom op zaterdag 31 oktober!
Liefdevolle groet, Ingrid en Tanja